Historia

BOU Cafè es va fundar al 1957 i la seva activitat és la elaboració i comercialització de Cafè de màxima qualitat pel sector HORECA (Hosteleria, Restauració i Càtering). Des dels seus inicis, la companyia aposta per la qualitat, té una clara vocació de servei al client i compta amb diferents productes i serveis que generen noves oportunitats. Entre ells, destaquen la qualitat i innovació en nous cafès i combinats, Servei Tècnic, Formació personalitzada i contínua i Servei Exclusiu de Tassa. 

A l’any 2004, coincidint amb l’obertura de les noves instal·lacions, completament informatitzades i dotades de la tecnologia més avançada a nivell europeu, BOU Cafè inicia la seva expansió a nivell nacional comercialitzant els seus productes a tota Espanya.

BOU Cafè crea al 2010 el concepte de l’”Espresso Perfecto” amb l’objectiu d’oferir als seus clients i consumidors un cafè de qualitat excel·lent i constant que proporcioni plaer i noves sensacions.

BOU Cafè ofereix els seus productes a qualsevol amant del cafè i al 2013 inicia la seva expansió a nivell internacional.