La passió de l’Equip BOU és aconseguir l’”Espresso Perfecto”, una beguda concentrada elaborada a pressió durant 20 segons amb 7gr. de cafè. Com a resultat s’obté una tassa de 30ml. amb una crema consistent i brillant de color avellana i reflexos tigrats. També, es caracteritza per tenir un cos ampli, un aroma intens, ric i equilibrat, amb un prolongat sabor en boca.  

La qualitat de l’Espresso Perfecte de BOU Cafè es basa en 5 aspectes claus:

1. Rigorosa selecció d’orígens. BOU Cafè realitza una rigorosa selecció d’orígens de cafè verd de diferents procedències, finques on la situació i el microclima permet produir cafès específics per aconseguir el nostre Espresso Perfecte.  

2. Torrament envolvent. Les instal·lacions de BOU Cafè, completament informatitzades, disposen de la tecnologia més avançada de torrefacció de cafè a nivell internacional. Els diferents orígens es torren per separat, amb una corba de torrat específica per a cada cafè, que garanteixen i potencien els aromes, el sabor i la cremositat de cada gra. 

3. Blend o barreja. Una cop torrats els diferents cafès, es combinen per aconseguir el blend o barreja desitjada i així crear cafès adaptats a les necessitats de cada client.

4. Frescor. BOU Cafè garanteix la frescor de tots els seus cafès. El producte arriba al client en el moment òptim de consum amb l’objectiu d’assegurar que el cafè conservi totes les seves qualitats. 

El cafè BOU s’envasa en paquets d’1kg., quantitat idònia perquè l’establiment consumeixi cada dia el cafè obert i així conservi la seva frescor.

5. Servei Exclusiu de Tassa. Per certificar que els nostres clients elaboren l’”Espresso Perfecto”, BOU Cafè ofereix un Servei Exclusiu de Formació i un assessorament personalitzat per a l’obtenció dels millors resultats.